Bucata de viata

9665

Varsta, in intelepciunea ei, iti arata ca cele mai bune alegeri sunt cele in care mintea si sufletul analizeaza impreuna. Nu stiu voi, dar eu am simtit in cateva dati cum este ca doar una dintre ele sa ia calea deciziei absolute. Indiferent care dintre ele, cand decide unilateral, nu e o situatie de dorit. Pentru ca iti e bine o vreme, apoi incep intrebarile din cealalta parte….

De exemplu decizi doar cu inima. Excelent. Pentru un timp. O perioada nici nu atingi pamantul cu picioarele, zbori, zburzi si zambesti tamp oricui. Cat tine faza asta? Depinde de latenta creierului fiecaruia….:) Caci atunci cand acesta se trezeste, incep si intrebarile: oare chiar iti e bine? esti sigur ca nu iti lipseste nimic? ai aici si provocarile intelectuale pe care le cautai?, etc….In aceeasi masura, atunci cand alegerea este exclusiv mentala, inima isi cere si ea, la un moment dat, dreptul ei de alint, de simtire, de drag….

Stiu, pentru multi cele doua se intalnesc intr-o alegere fericita mult prea rar, din nefericire….Si atunci raman cu una din variante, care aduna cele mai multe plusuri in balanta nedreapta a vietii. Toti am traversat astfel de perioade, pentru unii ele continua, altii vor ramane mereu acolo. Pentru cativa, intre care din fericire ma numar, astfel de perioade au luat sfarsit si cele doua s-au intalnit fericit, intr-un final. Pana aici au fost insa ceva povesti lipsite de continut sau de simtire, ori ani lungi de asteptare….

Multumesc ca esti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s