Live out loud!

Art-Quotes-42

Multi ani am evitat sa ma numesc artist. Mi se parea, inca mi se mai pare, o titulatura ce se adreseaza celor cu diplome, cu scoli inalte absolvite si un cv impresionant….nu prea e asa, poti sa nu ai nici un fel de scoala si o imaginatie cat pentru o grupa intreaga de artisti cu diplome! Dar oare imaginatia te face artist? Ce anume te aseaza acolo, in locul acela privilegiat, in care sa meriti a te numi artist?

Ma vad mereu, indiferent cate lucrari as avea, foarte aproape de linia de start. Ca si cum abia acum as fi luat pensula in mana pentru prima data….Poate ca, intr-un fel, asta e bine, ma indeamna constant sa ma perfectionez, ma ambitioneaza ca urmatorul tablou sa fie si mai bun, mai complex….

Privesc cu rezerve mari incantarea unor oameni din jur la cate un tablou sau altul ce imi apartine….Ma gandesc ca spun cuvinte apreciative din politete, sau pentru ca imi sunt prieteni si se simt datori sa ma incurajeze, sau…..orice. Mi-e greu sa cred ca se poate intampla ca unora sa le placa ceea ce fac. Pur si simplu.

Ce anume te aseaza acolo, in locul acela privilegiat in care sa meriti a te numi artist?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s