Toane de artist

b9213c4fc8d67d492ea4f000e1b6f927

Nu imi place sa pictez in culori acrilice. Pictez doar in culori de ulei. Pentru mine – si sunt cat se poate de subiectiva, pictura pe panza este cea in ulei.

Stiu ca sunt artisti ce creaza niste minuni in acrilic. Nu vreau sa minimalizez semnificatia pe care, pentru unii artisti, o are pictura in acrilic. Fiecare artist isi simte propria lucrare. Fiecare isi formeaza stilul ce i se potriveste functie de tehnica si materialele ce il pot reda mai bine pe panza. Asa cum pentru mine pictura in ulei e cea care ma defineste, asa este pentru altii cea in acrilic. Fiecare tehnica isi are adeptii ei.

Si pana aici vorbeam doar de pictura. Pentru ca daca trecem in urmatorul registru ce imi capteaza atentia in la fel de mare masura, cel al decoratiunilor homemade, constatam ca pictura pe lemn se face doar in culori acrilice. Mi-a fost putin mai dificil in a trece de la obisnuinta de a picta in ulei la cea in acrilice, pe lemn. Si e un spectru ce ma fascineaza.

In final, conteaza cat de flexibil esti, cat de adaptabil si cat de deschis in a testa diverse forme de creatie. Arta, pana la urma, ramane unica in variatiunile ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s