Long time, no see….

A trecut mult timp de cand ne-am vazut virtual. Sigur ca exista explicatie pentru asta, ca pentru orice actiune sau inactiune. A fost un concediu nemaipomenit, dupa care revenirea in cotidian brusca si cu sincope. Ma rezum la formularea asta generala, stiti voi, fiecare, cum sunt situatiile acestea.

Nici nu m-am obisnuit inca cu ideea ca vara a si trecut….Sezoanele se schimba, noi de asemenea…Surprinzator cum lucruri pe care le-ai crezut intr-un anume fel, stralucitoare, vii, calde, se racesc si te parasesc asa cum frunzele parasesc copacii in melancolicul sezon de toamna…. Or fi toate cu un rost?

Am incercat, inconjurata de multitudinea de intrebari care ma coplesesc de fiecare data cand o astfel de idee ma ademeneste, sa „pun la cale” o incheiere de an artistica. Discutiile preliminare sunt promitatoare, se contureaza chiar o data certa pentru eveniment, respectiv peste fix 3 luni incepand de astazi :), eveniment ce mi-ar bucura nespus sufletul, in prag de minunate sarbatori de iarna. Dar fiindca stiu ca viata e profund imprevizibila, fiindca stiu prea bine ca si eu ma pot suci si rasuci…iar lucruri pe care azi nu le vedeai posibile, maine se intampla, cu atat mai mult peste 3 luni, imi pastrez prevederea si nu continui dezvaluirile. Va spun doar ca imi doresc mult sa se aseze lucrurile favorabil, asa cum par acum, si acest eveniment sa se poata desfasura.

Pana la noi citiri….timpuri bune sa aveti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s