Work in progress

Timpul are planurile lui, de cele mai multe ori diferite de cele pe care ni le imaginam noi ca fiind cele potrivite a se intampla. De altfel, in ultimul meu cuvant catre voi pastram aceasta rezerva, a imprevizibilului, caci nu de putine ori am fost in situatia de a ma adapta din mers unui alt plan decat cel pe care il gandisem initial. Astfel, intalnirea expozitionala de la finalul anului trecut,  de care ma aratam incantata nu s-a mai petrecut. Acum ma gandesc ca poate nu era timpul ei. Poate ca toate lucrurile au nevoie sa se mai aseze inainte de a fi expuse intr-o maniera de acest fel.

Aleg sa apreciez ca tot ce am gandit atunci si petrecut in cu totul alte coordonate pana acum este, in definitiv, spre a crea si pregati lucruri mult mai bune. Acestea fiind spuse va pot impartasi, in cuvinte si putine imagini – pentru moment, activitatea pe care deja o am in lucru. Pregatesc sa intampin primavara ce grabita se apropie cu o colectie de decoratiuni si delicate bijuterii care sa reflecte aerul proaspat de primavara si caldura placuta a soarelui. Colectie romantica, feminina, pastelata si aducatoare de zambet pe chip si in suflet. Este ceva ce nu am mai incercat pana acum si, marturisesc, sunt extrem de entuziasmata de aceasta idee. Sper doar ca ceea ce proiectez in imaginatie sa se reflecte si in lucrarile realizate!

Cuvintele primesc greutate atunci cand sunt insotite si de imagini.  Asadar:

20160210_144251

 

20160214_112849-1

Orice opinie sau sugestie e binevenita si apreciata.

Ramaneti in apropiere, lucruri bune urmeaza sa se intample in curand!

 

Acest articol va avea si o versiune in limba engleza, in speranta ca ma va citi si cineva din afara tarii 🙂 Multumesc!

Our plans do not always fit with the time evolution. Besides, in my last post I was reserved, because quite often we were in a position to accommodate with another plan than the one you originally intended. So, the exhibition scheduled for the late year and show me so excited for, not spent. Now I think maybe it was not the time for it. Maybe all the things need to sit longer before being exposed in a manner like this.

I choose to appreciate that everything I thought then occurred in completely different coordinates so far is, after all, to create and prepare better things. So, I share, in fewer words and images for the moment, my work in progress. Preparing for the approaching spring with a collection of handmade decorations and delicate jewelry that reflects the fresh air of spring and warmth of the sun. Collection romantic, feminine, pastel that bring smile on the face and soul. It’s something that I‘ve never tried before and, I confess extremely enthusiastic about this idea. I just hope that my imagination will be reflected in works created!
Words receiving weight when accompanied by images!

Any opinion or suggestion is welcome and appreciated.

Stay close, good things will happen soon!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s